ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                             7-7-2023

Θ. Ξανθόπουλος στο Κόκκινο: Η πολιτική που συνεχίζει να εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης αυξάνει τις κοινωνικές ανισότητες και σπρώχνει ακόμη περισσότερο κόσμο στο περιθώριο

“Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για αντιμετώπιση των προβλημάτων που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση στη νυν. Λες και κανείς δεν θυμάται ότι ήταν η ίδια, η δικιά του και η προηγούμενη κυβέρνηση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό με πόση έπαρση προσέρχεται στο βήμα της Βουλής για να μας πει ότι η εντολή που του έδωσε ο λαός τον “νομιμοποιεί” να αντιμετωπίσει τις χρόνιες παθογένειες που η προηγούμενη κυβέρνηση, δηλαδή η δική του, δεν κατόρθωσε να αντιμερωπίσει”.

 Αυτό τόνισε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας στο Κόκκινο για το περιεχόμενο και τις κατευθύνσεις των προγραμματικών δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή.

“Ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί ότι ο συγκεκριμένος τρόπος ανάπτυξης αυξάνει τις ανισότητες, τις οποίες έχει χαρακτηρίσει φυσικό φαινόμενο και προοικονομεί τις επόμενες κινήσεις του με γνώμονα όσα έκανε στην περασμένη θητεία του. Δεν αντιλαμβάνεται ότι αυτή η πολιτική αναπαράγει τις ανισότητες και σπρώχνει ακόμη περισσότερο κόσμο στο περιθώριο”, κατέληξε ο κ. Ξανθόπουλος.