Σε μια πραγματική γιορτή για τον αθλητισμό, όπου περισσότεροι από 45 Δραμινοί αθλητές τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους και οι προπονητές του στίβου είχαν πολλά να καταθέσουν για τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές, πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας η ετήσια και καθιερωμένη πλέον εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Δράμας (ΣΚΑΔ) και τον Σύλλογο Άρσης βαρών Δράμας (ΒΥΒΩΝ).

Όπως αναφέρουν σε εκτενές δημοσίευμά τους τα «Χρονικά της Δράμας», την ίδια εκδήλωση πέρα από τους αθλητές των δυο συλλόγων που διακρίθηκαν βραβεύτηκαν και αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου ΑμεΑ Δράμας “Οι Αγωνιστές”.

Στην τελετή Βράβευσης πέραν των θεατών που γέμισαν το Δημοτικό Ωδείο Δράμας, παραβρέθηκαν και επέδωσαν βραβεία στους αθλητές, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Ξανθόπουλος, η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Χ. Κεφαλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χ. Παπαθεοδώρου, ο Δήμαρχος Παρανεστίου Αν. Καγιάολγου, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Δράμας Αν. Τόλιου Δάντζερα, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων όπως οι κ.κ. Κ. Χαρακίδης και Σ. Ηλιόπουλος καθώς και πολλοί ακόμη…