ΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

Με πρωτοβουλία της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δράμας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/12/2022, στο Δημαρχείο Δράμας, ΗΜΕΡΙΔΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με εισηγητές τους: Χαρίτση Αλέξη,βουλευτή Μεσσηνίας, Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σαρακιώτη Γιάννη, βουλευτή Φθιώτιδας, Αν. Τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Ξανθόπουλος Θεόφιλος. Στην ΗΜΕΡΙΔΑ παρουσιάστηκαν από τους εισηγητές οι 6 Εθνικές Προτεραιότητες- δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον γενικό τίτλο «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ», όπως αυτές έχουν διατυπωθεί στη ΔΕΘ 2022 από τον Πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Διατυπώθηκαν τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις σχετικά με:► την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης► την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών► τη στήριξη του κοινωνικού κράτους► την παραγωγική ανασυγκρότηση► το ισχυρό δημοκρατικό κράτος► τη δημογραφική κρίση.

Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τους εκπροσώπους των φορέων του Νομού μας. Την Ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στον τρίωρο διάλογο εκπρόσωποι από το σύνολο των φορέων της Δράμας, αυτοδιοικητικών, παραγωγικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών. Συγκεκριμένα παρέστησαν ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Ζεκερίδης Θέμης, ο Πρ. του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Καραμπατζάκης Δημήτρης , οι επικεφαλείς τριών παρατάξεων του Δ. Δράμας κκ Χαρακίδης Κυριάκος, Κιόρτεβε Παρθένα (και Πρ. των Ιατρών του Νοσοκομείου μας), Ηλιόπουλος Στέργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία κ Κατσιμίγας Κώστας, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Πολυτάρχης Βασίλης, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου κκ Μαρούσης Γεώργιος και Τσιακμάκης Αχιλλέας, ο Πρ. των Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Μουρμούρης Όθων, ο Πρ. των Οινοπαραγωγών κ. Καλαϊτζίδης Γιάννης, ο Πρ. του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Πούλιος Αναστ., η Πρ. του Ιατρικού Συλλόγου κ. Βασιλείου Όλγα, ο Ταμίας της Οικολογικής Κίνησης κ. Δαμαλής Γιάννης, ο Πρόεδρος του ΕΚΔ κ. Σαβρίδης Γιώργος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΕΚ, ο Πρ. του Συλλόγου Δασκάλων/Νηπιαγωγών κ. Αρτεμιάδης Λάζαρος και μέλη του ΔΣ, ο Πρ. του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων κ. Τσιάρας Γιάννης και το μέλος του ΔΣ κ. Μωυσιάδου Τασούλα, το μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Κριατσιέλης Μιλτιάδης, ο Πρ. του Κέντρου Πολιτιστικής Ανάπτυξης ΑΜΘ κ. Παπουτσής Γιάννης.

Ξεχωριστή τιμή για όλους μας η παρουσία αντιπροσωπείας του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Κατσιγιάννη Αγλαΐα. Οι εκπρόσωποι των φορέων δεν αρκέστηκαν να εκφράσουν τα οξυμένα αιτήματα των κλάδων τους αλλά έθεσαν επί τάπητος και τα χρόνια προβλήματα της Δράμας.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

Τρίτη 6/12/2022