Να γίνουν οι νέες και οι νέοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Για να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Για να επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα

Τι μέτρα προτείνουμε για τη νέα γενιά στη παιδεία, την εργασία, την υγεία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αγνόησε και στοχοποίησε τις νέες και τους νέους.

Εφτασε η ώρα και τα νέα παιδιά, να απαντήσουν στον κ. Μητσοτάκη και τις πολιτικές του. Και να του πουν ΩΣ ΕΔΩ. Φτάνει πιά.

Φτάνει με την Ελλάδα της διαφθοράς, των ρουσφετιών, της ανευθυνότητας, της ατιμωρησίας που σκοτώνει. Φτάνει πια με την Ελλάδα της Οικογενειοκρατίας και των κολλητών. Με την Ελλάδα του “Πάμε κι όπου βγεί”.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι νέες και οι νέοι θα ορθώσουν το ανάστημα τους απέναντι στις πολιτικές που τους υποτμούν, τους υποβαθμίζουν και τους περιθωριοποιούν. Και θα γίνουν ο αποφασιστικός πυλώνας της προσπάθειας να αναταχθεί η κοινωνία και η χώρα από τη λαίλαπα Μητσοτάκη.

Καλούμε τις νέες και τους νέους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή τους. Για να μην αφήσουν άλλους να αποφασίζουν για εκείνους και τη ζωή τους. Για να γίνουν εκείνοι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στη χώρα.

Καλούμε τις νέες και τους νέους να δώσουν την εμπιστοσύνη τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί μόνο έτσι θα ηττηθεί και θα φύγει η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Γιατί έτσι θα αλλάξει σελίδα και πορεία ο τόπος, προς όφελος των πολλών. Γιατί έτσι θα επιστρέψει η δικαιοσύνη στη χώρα.

Θεόφιλος Ξανθόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία