Ως ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε και την αντίθεση τους στην αυθαίρετη απόφαση της πλειοψηφίας να δηλώσουν και να μην κάνουν το χατήρι στην κυβέρνηση να αποφύγει το πικρό ποτήρι της εξέτασης του Κωνσταντίνου Φρουζή (πρώην αντιπροέδρου της NOVARTIS) τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής Δράμας του κόμματος Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο οποίος μετέχει και στην Προκαταρκτική Επιτροπή της Βουλής.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Ξανθόπουλος επισήμανε ότι ενδεχομένως σήμερα η αρμόδια επιτροπή να αρχίσει τις εργασίες της και το πιο σημαντικό είναι η επιτροπή να διατηρήσει τη φερεγγυότητα της.

O βουλευτής εξήγησε ότι ως ΣΥΡΙΖΑ θα ψάξουν και θα αναζητήσουν, «θα αναδείξουμε ευθύνες και θα καταδείξουμε στον ελληνικό λαό πως προέκυψε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο ουδείς μιλάει».

Ο κ. Ξανθόπουλος επανέλαβε ότι πρόκειται για κλοπή από τον κρατικό προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια στον τομέα του φαρμάκου και ουσιαστικά οι εμπλεκόμενοι επινοούν υποθέσεις ίσα – ίσα για να θολώσουν τα νερά.