Από το πρωί δέχομαι ευχαριστήρια τηλεφωνήματα και μηνύματα από Δραμινούς και Δοξαίους με αφορμή την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας για αδειοδότηση. Κορωνίδα όλων η αναφορά στο πρόσωπό μου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Έκανα απλώς το καθήκον μου ως Δραμινός και βέβαια ως Δοξαίος, όπως προσπαθούσα να κάνω πάντα. Η ΔΟΞΑ δεν είναι απλώς μια ομάδα. Συμπυκνώνει την ιστορία, την περηφάνεια και την κοινή διαδρομή όλων μας. Τώρα μάς χρειάζεται. Θα παραμείνουμε δίπλα της γιατί στηρίζοντας την ομάδα τιμούμε και την πολη αλλά και όσα η ΔΟΞΑ απλόχερα μάς έχει προσφέρει.

Το δημόσιο ευχαριστώ της ΠΑΕ Δόξας Δράμας

ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ – “ΔΩΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ”

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας μετά την αίσια έκβαση στο δικαστικό αγώνα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Τσιριμπή, τον Χρήστο Στράντζαλη, τον Ηλία Τσοχαταρίδη και φυσικά τον δικηγόρο Βαγγέλη Χατζηιωάννου και τους συνεργάτες του.

Δώσαμε μεγάλο αγώνα και ο κόσμος να είναι ήσυχος.

Έρχονται καλύτερες μέρες, από το Σαββατοκύριακο κιόλας.

ΥΓ: Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, που συνόδευσε την αντιπροσωπεία των “Μαυραετών” στα δικαστήρια και είχε τη δική του συνεισφορά σε μια δύσκολη και κρίσιμη καμπή.