ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                    2-11-2022

Θ. Ξανθόπουλος στην ΕΡΤ: Πάμε σε εκλογές με τον αρχηγό του τρίτου κόμματος σε ομηρία-Οι υποκλοπές πλήττουν το κράτους δικαίου-Η ακρίβεια το σοβαρότερο πρόβλημα των πολιτών

   «Πάμε σε εκλογές με τον επικεφαλής του τρίτου κόμματος σε ομηρία. Δεν μας είπε κανείς από την κυβέρνηση γιατί παρακολουθήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης. Υπάρχει μια σκιά και πρέπει να απαντηθεί. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες», σημείωσε ο βουλευτής Δράμας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στο Δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ., με τον Γ. Κουβαρά.

    «Οι υποκλοπές δεν είναι θέμα σκανδαλολογίας. Εχουμε σοβαρό πρόβλημα με το κράτους δικαίου,. Είναι αδιανόητο να παρακολυθείται ο αρχηγός του τρίτου κόμματος. Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΥΠ που διορίσθηκε με νόμο που άλλαξε ειδικά γι αυτόν ο κ. Μητσοτάκης. Πέρασε τροπολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Πικραμένου για να μην μπορεί να πληροφορηθεί ο πολίτης εάν παρακολουθήθηκε. Δεν μπορούμε να πάμε έτσι σε εκλογές», συμπλήρωσε.

   Ο κ. Ξανθόπουλος είπε επίσης ότι κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να δημιουργήσει αφήγημα  ότι δήθεν βάλλεται εκ των έξω προκειμένου να αθροίσει επιχειρήματα και τόνισε ότι σήμερα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία είναι η ακρίβεια των προϊόντων και οι υψηλές τιμές ενέργειας.