ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                      13-10-2022

Θ. Ξανθόπουλος στο Κόκκινο: Η ΝΔ στριμωγμένη από τις αποκαλύψεις για την κομματική ταυτότητα του φερομένου δάστη του Κολωνού, επινοεί fake news κατά ΣΥΡΙΖΑ-Ζητάμε να χυθεί άπλετο φως

   “Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η ΝΔ αισθάνεται στριμωγμένη στα σχοινιά λόγω της κομματικής ιδιότητας ου φερομένου δράστη του αντί να κάνει ουσιαστική παρέμβαση και αυτοκριτική, προσπαθεί να μεταφέρει την αντιπαράθεση και να επιρρίψει με fake news, ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ:, τόνισε ο βουλευτής Δραμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Κόκκινου.  

     Όπως είπε: Ο κ. Κουμουτάκος έκανε μια αυταπόδεικτα ψεύδη δήλωση, η οποία μόνο υποβολιμαία μπορεί να τη θεωρήσεις, ότι ήταν πλημμέλημα από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βιασμός ανηλίκου και έγινε κακούργημα με ισόβια κάθειρξη από τη ΝΔ. Μπορούσε να ανοίξει τον ΠΚ αλλά φαίνεται ότι πιάνονται από τα μαλλιά τους. Ο ισχυρισμός κατέρρευσε και ενώ αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν έτσι επανέρχεται με νέα δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη αυστηροποίηση των ποινών για ανηλίκους. Όμως όλοι ομόφωνα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίσαμε τις διατάξεις αυτές».  

    «Ο ευτελισμός τους είναι πλέον και σε προσωπικό επίπεδο καθώς η αντιπαράθεση δεν γίνεται με πολιτικά αλλά με επινοημένα επιχειρήματα, Όταν αντιπαρατίθεσαι όμως με fake news καταντάς να τα πιστεύεις ως αλήθεια και αντιπαρατίθεσαι πλέον σε ένα πλασματικό επίπεδο», υπογράμμισε.

      Απαντώντας σε ερώτηση για τις έρευνες που πρέπει να γίνουν, σημείωσε με νόημα: Η κοινωνία είναι οργισμένη και από την τρομακτική απαξία του αδικήματος και για το γεγονός ότο ο φερόμενος ως δράστης έχει εκλεκτικές συγγένειες με το κυβερνόν κόμμα. Είναι πολύ νωπές οι μνήμες από την υπόθεση Λιγνάδη. Υπάρχουν καταγγελίες και στοιχεία που δείχνουν αδιαφορία για να μην μπω συγκάλυψη αυτών που έπρεπε να ενεργήσουν ακαριαία. Επειδή στην υπόθεση Λιγνάδη καθυστέρησαν να γίνουν έρευνες στον υπολογιστή με άγνωστες συνέπειες, για το αν χάθηκαν στοιχεία, είμαστε υποψιασμένοι. Ζητούμε διαλεύκανση και να χυθεί άπλετο φως για να μάθουμε την πραγματική διάσταση του κυκλώματος», κατέληξε.