Δήλωση βουλευτή Δράμας και τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Θεοφιλου Ξανθόπουλου για τις χθεσινές εκλογές

                                                                                                                16-5-2022

“400 Δραμινοί και Δραμινές έγιναν νέα μέλη-Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φιλοδοξεί να είναι ένα νέα Κόμμα, ανοικτό στη κοινωνία, κόμμα προοπτικής για την προοδευτική διακυβέρνηση και την πολιτική αλλαγή”

Οι διαδικασίες του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ολοκληρώθηκαν χθες με την εκλογή Κ.Ε. & Προέδρου του Κόμματος. Η ανταπόκριση των Πολιτών στην πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. & του Αλέξη Τσίπρα υπήρξε εξαιρετική. Μάς ενθουσίασε αλλά και δημιούργησε νέο πολιτικό περιβάλλον καθώς και αυξημένες ευθύνες.

Ως Βουλευτής θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Κόμματος, παλιά και νέα, που εργάσθηκαν με αυταπάρνηση και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση για να επιτύχουμε αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, που σήκωσαν το κύριο βάρος της διαδικασίας αλλά και στους υπαλλήλους τόσο της Αντιπεριφέρειας Δράμας, όσο και των Δήμων Δοξάτου & Προσοτσάνης γιατί χάρις σ’ αυτούς έγιναν απολύτως λειτουργικά τα Εκλογικά Κέντρα.

Στην περιοχή μας η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή, τόσο η ψηφοφορία όσο και η καταμέτρηση εξελίχθηκαν απρόσκοπτα και 400 Δραμινοί & Δραμινές έγιναν νέα μέλη. Από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. φιλοδοξεί να είναι ένα νέο Κόμμα, ανοιχτό στην Κοινωνία, δεκτικό των αγωνιών και των προβληματισμών της και, κυρίως, Κόμμα Προοπτικής για την Προοδευτική Διακυβέρνηση και την Πολιτική Αλλαγή στη Χώρα. Αυτό πλέον είναι το μεγάλο στοίχημα και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το κερδίσουμε.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ