ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

Αποζημίωση πατατοπαραγωγών Κ. Νευροκοπίου

Αν κάτι δεν έχει αλλάξει στην πολιτική συμπεριφορά των βουλευτών της ΝΔ είναι η παλιά και ξεπερασμένη λογική της “διευθέτησης” ζητημάτων “κατόπιν ενεργειών” τους.

Έτσι και αυτές τις μέρες διαβάζουμε πάλι πως, «ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύνταξης του φακέλου για την διεκδίκηση αποζημίωσης των Πατατοπαραγωγών Νευροκοπίου» μετά από συνεχείς προσπάθειες του κυρίου Μπλούχου.

Η διαδικασία σύνταξης φακέλου είναι το απόλυτο τίποτα όσον αφορά κάποιο θετικό αποτέλεσμα και απέχει από το να αποζημιωθούν οι πατατοπαραγωγοί του Νευροκοπίου όσο η Γη από τον Δία.

Βέβαια στο τέλος της δήλωσης υπάρχει και η πραγματική βάση του τι ακριβώς επετεύχθη. Ο κύριος Μπλούχος ευελπιστεί στην θετική ανταπόκριση του υπουργείου Οικονομικών και της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής αντίστοιχα. Δηλαδή γίνεται κατανοητό πως δεν υπάρχει κανένα φως στον ορίζοντα για την αποζημίωση των σκληρά δοκιμαζόμενων πατατοπαραγωγών μας λόγω της πανδημίας και της πολύ χαμηλής τιμής της πατάτας.

Αντί λοιπόν ο κύριος Μπλούχος να κάνει δημόσιες σχέσεις με τηλεδιασκέψεις με τέταρτα στελέχη του υπουργείου που συντάσσουν μία σελίδα Α4 ενός αιτήματος για αποζημίωση, ας απολογηθεί καλύτερα για το φιάσκο της παρακράτησης στην βασική ενίσχυση που έκανε το ΥΠΑΑΤ πριν λίγες μέρες κι έχει εξαγριώσει το σύνολο του αγροτικού κόσμου.

Το link του ΔΤ του κ. Μπλούχου:

https://ergasia-press.gr/k-mplouchos-oloklirothike-i-diadikasia-syntaksis-tou-fakelou-gia-tin-diekdikisi-apozimiosis-ton-patatoparagogon-nevrokopiou/?fbclid=IwAR01Fbs4FTikJpDu5LlqO12l_sc8gHT2ZgheKWWjOZLFGlQnlfbxbSyIXjw