Η “Αλληλεγγύη για ‘Ολους”, ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεόφιλος Ξανθόπουλος και τα στελέχη της ΝΕ Καραγιαννίδης Χρήστος και Καρβούνης Δημήτρης παραδώσαμε σήμερα Παρασκευή 18/12/2020 στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας στολές για την μονάδα Covid του Νοσοκομείου.

Εννοείται ότι η συγκεκριμένη παράδοση είναι μια ελάχιστη συνεισφορά αλληλεγγύης από μεριάς μας και έχουμε επίγνωση ότι καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος των τεράστιων αναγκών που υπάρχουν στο Νοσοκομείο Δράμας. Νοσοκομείο που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό του προσωπικού δίνοντας τιτάνιο αγώνα για τη νοσηλεία ενός πολύ μεγάλου αριθμού νοσούντων συμπολιτών μας έχει νοσήσει, ενώ δυστυχώς θρηνεί και ανθρώπινα θύματα.
Σε αυτές τις συνθήκες εγκατάλειψης του συστήματος ΕΣΥ, με τεράστιες ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και υγειονομικό υλικό, και τον αρμόδιο υπουργό να δηλώνει ότι “πρόβλημα έχει η πόλη της Δράμας και όχι το Νοσοκομείο”, η “Αλληλεγγύη για Όλους” και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΡΑΜΑΣ ενώνουν τις φωνές τους με τους Δραμινούς και τις Δραμινές που ζητούν την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.