ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


5-4-2023

Ευχαριστήρια επιστολή του Κοσμήτορα της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος προς τον βουλευτή Δράμας Θ. Ξανθόπουλο για την συμβολή του στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του

Με επιστολή του προς τον βουλευτή Δράμας και Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, ο Κοσμήτορας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, στο οποίο ανήκει και το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Δράμας, τον ευχαριστεί για την συμβολή του, στην θετική επίλυση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων των σχολών.
Συγκεκριμένα ο Κοσμήτορας αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή του:

Αξιότιμε κ. Ξανθόπουλε, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ νομού Δράμας,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας και τις ενέργειες σχετικά με την κατάθεση της τροπολογίας για την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων μας, η οποία τελικά επικυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής. Με τον τρόπο αυτό επιλύεται ένα σημαντικό θέμα που αφορά στην επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων από τα τμήματα Γεωπονίας και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας. Σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε συνεχή ανοδική πορεία.
Επισυνάπτεται η επιστολή