Κοινή δήλωση των τομεαρχών Προστασίας του Πολίτη  της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρ. Σπίρτζη και Δικαιοσύνης, Θεόφιλου Ξανθόπουλου

                                                                                  22-6-2021

Η κυβερνητική ανικανότητα φέρνει αθλιότητα …

Η ανικανότητα της Κυβέρνησης να συλλάβει το βιαστή των Πετραλώνων την εξώθησε στη διάπραξη μιας ακόμα αθλιότητας: να προσπαθήσει να χρεώσει την αποφυλάκισή του δράστη στο νόμο Παρασκευόπουλου. Το ψεύδος απεδείχθη πάραυτα, η συκοφαντία είναι ολοφάνερη!  Στα ερωτήματα, σε πόσες ώρες από την στιγμή που ειδοποιήθηκε ανταποκρίθηκε η ΕΛΑΣ και σε πόσες ώρες ο αρμόδιος εισαγγελέας, δεν έχει δοθεί καμία απάντηση . 

Είχε προηγηθεί η προσπάθεια της Κυβέρνησης να συνδέσει το έγκλημα των Γλυκών Νερών με αλλοδαπούς δράστες που αποφυλακίστηκαν με τον ίδιο νόμο. Μάλιστα και ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης στη Βουλή, ομολογώντας την αποτυχία του, αναζήτησε σωσίβιο στον ίδιο νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και επιδίωξε να αποσείσει τις ευθύνες του για το καθημερινό πιστολίδι και τις δολοφονίες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά κανείς από τους δράστες των ως άνω εγκλημάτων δεν είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου. 

Όλοι αντιλαμβάνονται πια το κυβερνητικό παιγνίδι λασπολογίας και ανευθυνότητας. Η ΝΔ δεν θα αποδράσει από τις ευθύνες της συκοφαντώντας.

Η σκληρή πραγματικότητα της ανασφάλειας του πολίτη  είναι εδώ και δεν μπορεί να

κρυφτεί πίσω από κανένα ΠΕΤΣΩμενο επικοινωνιακό  παραβάν!