ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                     9-9-2020

Θ. Ξανθόπουλος: Μεγάλο μας στοίχημα  το άνοιγμα στη κοινωνία-Να δώσουμε στους πολίτες την δυνατότητα να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μοναδική απάντηση στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Το μεγάλο κρίσιμο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι να μην χάσει την ευκαιρία να ανοιχτεί στη κοινωνία ώστε να αντιστοιχηθεί η εκλογική με την κοινωνική και οργανωτική του επιρροή. Πρέπει να προχωρήσουμε σε εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα δώσουν στους πολίτες την δυνατότητα να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Ξανθόπουλος, σημείωσε επίσης, μεταξύ άλλων:

-Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ανανεωτική Αριστερά, δεν διακρίνονται για την μονολιθικότητα των ιδεών τους. Οι διαφορετικές απόψεις και η σύνθεσή τους αποτελούν την ιδιαίτερη πολιτική βιοποικιλότητα της Αριστεράς. Εμείς συζητάμε όλα τα θέματα και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί.

-Ο Δ. Τζανακόπουλος είναι καταξιωμένος πολιτικός και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Όλα τα άλλα, αποτελούν, σενάρια, σπερμολογίες και διαρροές χωρίς καμία σημασία.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Ξανθόπουλου εδώ, από το 36.’.35’’ και μετά

https://www.mixcloud.com/parapolitika901/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-08-09-2020/