Συνάντηση του βουλευτη Θ. Ξανθόπουλου με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Αμεα Δράμας

Συνάντηση με τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Δράμας κο Ξανθόπουλο Θεόφιλο είχαν μέλη της Διοίκησης του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας στα γραφεία του Σωματείου το πρωί της Παρασκευής 29/10/2021. Αρχικά ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ν.Δράμας κ.Αποστολίδης Κων/νος αφού καλωσόρισε τον Βουλευτή τον ενημέρωσε για το σκοπό του Σωματείου και τη δράση του.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την αναπλήρωση της θέσης ψυχιάτρου στο κέντρο ψυχικής υγείας Δράμας, αίτημα πολλών μηνών απο πολλά μέλη άτομα με αναπηρία του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Δράμας, το πρόβλημα που έχει προκύψει με τις μηδενικές συμμετοχές των ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω στα ιατρικά διαγνωστικά κέντρα της ΠΕ Δράμας, τον προσωπικό βοηθό ΑμεΑ , τους πιστοποιημένους συνεργάτες ΕΦΚΑ που θα αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων των αναπηρικών συντάξεων και τέλος τη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων για τα κωφά άτομα.

Ο κ. Ξανθόπουλος αφού άκουσε προσεκτικά τα θέματα που έθεσε η διοίκηση, αρχικά συνεχάρη τη Διοίκηση του Σωματείου για την σημαντική συμβολή του Σωματείου στην τοπική κοινωνία της Δράμας και επιβεβαίωσε οτι θα συνδράμει απο την πλευρά του για τη συντομότερη επίλυση των θεμάτων και τη στήριξή τους.