Από την τηλεοπτική παρέμβασή μου στο Star Β. Ελλάδος για το πόρισμα της  Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, που στήριξε μόνο η ΝΔ

Ο θεσμικός ακρωτηριασμός της περιφέρειας ΑΜΘ με την ανισομέρεια που προκαλεί, έχει αρνητικά αποτελέσματα σε βάρος όχι μόνο της Δράμας και της Καβάλας, αλλά ολόκληρης της περιφέρειας.

Στο πόρισμα της Επιτροπής, ουσιαστικά δεν περιγράφεται καμία συγκροτημένη παρέμβαση για τις περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Καβάλας πουθενά. Γίνεται μια απλή αναφορά μόνο, ως προπέτασμα καπνού. Το καταγγέλλουμε και επιφυλασσόμαστε να αναλάβουμε πρωτοβουλία για ένα ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο συνάδελφος κ. Μπλούχος, βουλευτής της ΝΑ στη Δράμα,  δήλωσε υπερευχαριστημένος από το πόρισμα. Εάν πρυτανεύουν μικροκομματικά και προσωπικά κριτήρια, οι δυνατότητες διεκδίκησης για το νομό, συνολικά είναι μειωμένες. Οι πολίτες οφείλουν να γνωρίσουν και να μας κρίνουν για τις πράξεις και τις παραλείψεις μας.

– Με αυτού του είδους τις τακτικές δεν μπορεί να στοχεύουμε σε μια Δράμα της επόμενης περιόδου. Βλέπουμε ήδη και μια άλλη δυσμενή διάκριση με την απομόνωση της πόλης από τη νέα χάραξη τη νέας σιδηροδρομικής Εγνατίας. Χρειάζεται να αναπτυχθεί ένα μαζικό, πολύμορφο διεκδικητικό κίνημα για να ξαναβάλουμε τη Δράμα στο επίκεντρο των λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

https://www.facebook.com/1556726637882944/videos/4786504348074521